0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Werken, wonen en functioneren in een aangename zorgomgeving

Mensen voelen zich op hun gemak in een warme, aangename en huiselijke sfeer. Zorg is mensenwerk. Daarom is inrichting van elke zorgomgeving maatwerk, afgestemd op gebruik en doelgroep. Aangename en functionele ruimtes om te werken, wonen en functioneren, zowel voor zorgmedewerkers als cliënten.

Van ouderenzorg tot geestelijke gezondheidszorg, voor mensen met een verstandelijke beperking of gedragsproblematiek, voor elke zorgomgeving leveren en installeren wij projectinrichting. De middelen staan altijd in dienst van het doel: functionele, veilige en aangename woon-, werk- en leeromgeving, waar mensen zich prettig voelen:

  • activiteitenruimtes
  • gemeenschappelijke huiskamers
  • keukens

Veiligheid in de zorg

De zorg moet veiligheid bieden. Veel cliënten hebben een beperking in hun denken en handelen. Daarom staan onder meer legionellabescherming en haccp-eisen van hygiëne centraal bij elke inrichting. Voor brandveiligheid gebruiken wij klasse B1 brandwerende materialen, die bij brand geen giftige dampen veroorzaken.

Regelgeving in de zorg

Met diepe productkennis selecteren wij producten, artikelen en materialen die voldoen aan strikte veiligheidseisen en die bestand zijn tegen intensief gebruik door de doelgroep. Dankzij continue bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van alle actuele vereisten voor uiteenlopende gebruiksruimten in de zorg

Neem contact met ons op

Inrichting zorgomgeving
Zorgomgeving projectinrichting
Projectinrichting zorg
Aangename zorgomgeving
Veilige zorg omgeving
Projectinrichting zorgomgeving

Totaal interieurinrichting medisch centrum Het Dokhuis Oude Pekela

 In het gloednieuwe multifunctionele zorgcentrum Het Dokhuis in Oude Pekela vinden diverse zorgaanbieders hun onderkomen. Interoffice verzorgde de totale interieurinrichting voor dit centrum. Na een een voorbereiding en uitvoering van een jaar werd het pand opgeleverd in juni 2016. Bij de…