0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Verbouw hoofdkantoor Rabobank Zuid en Oost Groningen, Interoffice leverde losse inrichting en interieurbouw

Verbouw hoofdkantoor Rabobank Zuid en Oost Groningen, Interoffice leverde losse inrichting en interieurbouw

Terug naar Projecten | Gepubliceerd op:

Na een interne reorganisatie ontstond Rabobank Zuid en Oost Groningen.  Het kantoor van de Rabobank in Stadskanaal werd aangewezen als hoofdkantoor van de nieuwe regio. Bij een nieuwe organisatie hoorde een nieuwe uitstraling en dus werd het bankgebouw in Stadskanaal ingrijpend verbouwd, waarbij Interoffice de losse inrichting leverde en de interieurbouw verzorgde. Het project werd opgeleverd in mei 2016.  

Het project

Het hoofdkantoor van Rabobank Zuid en Oost Groningen aan de Hemendwarsweg 2 in Stadskanaal onderging een complete metamorfose. Het ontwerp van de nieuwe inrichting kwam voor rekening van Sax Architecten in Groningen. De bouwbegeleiding van het project was in de deskundige handen van BCN Bouwadvies in Drachten.

De keuze voor Interoffice

De Rabobank koos onder meer voor Interoffice omdat het plan dat wij indienden tot in detail voldeed aan de uitgeschreven opdracht.  De kostenopbouw - met een prima prijs-kwaliteitverhouding - was volledig conform bestek. Bovendien onderhouden wij al geruime tijd een prima zakelijke relatie met de Rabobank.

Het werk van Interoffice

Sax Architecten werkte in opdracht van de Rabobank Zuid en Oost Groningen een look-and-feel uit die sterk refereert aan de agrarische roots van de bank. Zo zijn er vele organische vormen verwerkt in interieur en inrichting. Interoffice verzorgde de interieurbouw en leverde de losse inrichting. Zo leverden en monteerden wij de werkplekken, ergonomische bureaus en bureaustoelen, loungemeubilair, vergaderopstellingen en de ontvangstruimte met koffiehoek.

Over Rabobank Zuid en Oost Groningen

De Rabobank profileert zich met de slogan ‘Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten’. Onder het motto ‘Samen bereik je meer dan alleen’ is Rabobank Zuid en Oost Groningen regionaal maatschappelijk betrokken, onder meer met steun aan sociale, sportieve en maatschappelijke activiteiten in onze regio. Ook betrekt de bank bij aanbestedingen en projecten regionaal bedrijfsleven, waaronder dus Interoffice met hoofdvestiging in Winschoten.

Resultaat

"Het project is geheel naar wens opgeleverd. De samenwerking en communicatie hierbij was prettig en professioneel", aldus de Rabobank.

Bekijk ook

Nieuwbouw voor Van Vliet Medical & Mediservice in Almere.

Nieuwbouw voor Van Vliet Medical & Mediservice in Almere.

Binnen onze groep van bedrijven trekken we in veel projecten samen op met Interfurn en Interoffice. Toen we onze plannen voor de nieuwbouw bekend maakten en Van Vliet Medical/Mediservice besloten had de afbouw en inrichting zelf te regelen, boden onze partners van Interfurn/Interoffice direct hun ke…
 
Projectinrichting nieuw kantoor Witec Stadskanaal

Projectinrichting nieuw kantoor Witec Stadskanaal

Witec fijnmechanische techniek breidde uit met een volledig nieuw, energieneutraal kantoor. Witec koos voor Interoffice als partner voor deze projectinrichting.