0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Levering interieur nieuwbouw werkvoorzieningsschap Alescon Assen

Levering interieur nieuwbouw werkvoorzieningsschap Alescon Assen

Terug naar Projecten | Gepubliceerd op:

Voor nieuwbouw van het pand van werkvoorzieningsschap Alescon aan de W.A. Scholtenstraat 22  in Assen leverde Interoffice het interieur, naar een ontwerp van Anke Boelens Interieurvormgeving.

Het project

Het gloednieuwe, ongeveer 6500 vierkante meter grote bedrijfsverzamelgebouw van Alescon voldoet aan de huidige eisen voor arbeidsomstandigheden voor medewerkers met uiteenlopende fysieke, psychische en verstandelijke beperkingen. In zes nieuwe hallen verrichten medewerkers uiteenlopend assemblagewerk. Het kantoorgedeelte is ingericht met flexibele werkplekken en er is een sfeervol ingerichte bedrijfskantine. Het pand biedt beschutte werkplekken voor tientallen medewerkers. Het bouwkundig ontwerp is van Sax Architecten in Groningen.

De rol van Interoffice

Na een uitvoerig adviestraject koos Alescon bij dit project voor Interoffice. Naast de zeer concurrerende prijs-kwaliteitverhouding was deze keuze met name gebaseerd op Interoffice als one-stop-shop, totaalontzorger voor zowel de kantoorinrichting als inrichting van de productieafdeling. Interoffice leverde voor de ongeveer 300 medewerkers werkstoelen en werktafels. Ook de kantine-inrichting met een vriendelijke uitstraling kwam voor onze rekening, evenals de volledige kantoorinrichting inclusief cablemanagement, het optisch wegwerken van bekabeling en installatie van monitorarmen.

Over Alescon

'Werken leer je door te werken' is het motto van Alescon . Het werkvoorzieningsschap voor zes gemeenten in Drenthe, werk- en leerbedrijf en re-integratiebedrijf kijkt naar mogelijkheden en kwaliteiten van mensen, niet naar beperkingen. Bij Alescon ontdekken medewerkers wat zij willen en kunnen, waarna Alescon zorgt voor een passende plek op de arbeidsmarkt, binnen Alescon of in het reguliere bedrijfsleven. 

Resultaat

Alescon is uitgesproken tevreden over de uitvoering van deze logistiek behoorlijk complexe inrichtingsoperatie door Interoffice. De snelle levering en montage, geheel conform afspraak en het prettige, persoonlijke één-op-één contact met Interoffice is door deze opdrachtgever ervaren als een absolute meerwaarde.

Bekijk ook

Nieuwbouw voor Van Vliet Medical & Mediservice in Almere.

Nieuwbouw voor Van Vliet Medical & Mediservice in Almere.

Binnen onze groep van bedrijven trekken we in veel projecten samen op met Interfurn en Interoffice. Toen we onze plannen voor de nieuwbouw bekend maakten en Van Vliet Medical/Mediservice besloten had de afbouw en inrichting zelf te regelen, boden onze partners van Interfurn/Interoffice direct hun ke…
 
Projectinrichting nieuw kantoor Witec Stadskanaal

Projectinrichting nieuw kantoor Witec Stadskanaal

Witec fijnmechanische techniek breidde uit met een volledig nieuw, energieneutraal kantoor. Witec koos voor Interoffice als partner voor deze projectinrichting.