0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Levering interieur nieuwbouw werkvoorzieningsschap Alescon Assen

Levering interieur nieuwbouw werkvoorzieningsschap Alescon Assen

Terug naar Projecten | Gepubliceerd op:

Voor nieuwbouw van het pand van werkvoorzieningsschap Alescon aan de W.A. Scholtenstraat 22  in Assen leverde Interoffice het interieur, naar een ontwerp van Anke Boelens Interieurvormgeving.

Het project

Het gloednieuwe, ongeveer 6500 vierkante meter grote bedrijfsverzamelgebouw van Alescon voldoet aan de huidige eisen voor arbeidsomstandigheden voor medewerkers met uiteenlopende fysieke, psychische en verstandelijke beperkingen. In zes nieuwe hallen verrichten medewerkers uiteenlopend assemblagewerk. Het kantoorgedeelte is ingericht met flexibele werkplekken en er is een sfeervol ingerichte bedrijfskantine. Het pand biedt beschutte werkplekken voor tientallen medewerkers. Het bouwkundig ontwerp is van Sax Architecten in Groningen.

De rol van Interoffice

Na een uitvoerig adviestraject koos Alescon bij dit project voor Interoffice. Naast de zeer concurrerende prijs-kwaliteitverhouding was deze keuze met name gebaseerd op Interoffice als one-stop-shop, totaalontzorger voor zowel de kantoorinrichting als inrichting van de productieafdeling. Interoffice leverde voor de ongeveer 300 medewerkers werkstoelen en werktafels. Ook de kantine-inrichting met een vriendelijke uitstraling kwam voor onze rekening, evenals de volledige kantoorinrichting inclusief cablemanagement, het optisch wegwerken van bekabeling en installatie van monitorarmen.

Over Alescon

'Werken leer je door te werken' is het motto van Alescon . Het werkvoorzieningsschap voor zes gemeenten in Drenthe, werk- en leerbedrijf en re-integratiebedrijf kijkt naar mogelijkheden en kwaliteiten van mensen, niet naar beperkingen. Bij Alescon ontdekken medewerkers wat zij willen en kunnen, waarna Alescon zorgt voor een passende plek op de arbeidsmarkt, binnen Alescon of in het reguliere bedrijfsleven. 

Resultaat

Alescon is uitgesproken tevreden over de uitvoering van deze logistiek behoorlijk complexe inrichtingsoperatie door Interoffice. De snelle levering en montage, geheel conform afspraak en het prettige, persoonlijke één-op-één contact met Interoffice is door deze opdrachtgever ervaren als een absolute meerwaarde.

Bekijk ook

Iederz Groningen

Iederz Groningen

Overzicht, veiligheid en contact met de omgeving. Een interieur dat aansluit bij de gebruikers én ze meteen welkom laat voelen. Een nieuw interieur met een circulair karakter. Dat realiseerden wij voor sociaal ontwikkelbedrijf Iederz in Groningen.
 
Geslaagde totaaloplossing voor de inrichting van kantoorpand Certe

Geslaagde totaaloplossing voor de inrichting van kantoorpand Certe

Begin dit jaar verhuisde Certe Medische Diagnostiek en Advies haar ondersteunende diensten naar een nieuwe locatie in Groningen. dB audiovisueel mocht voor het vier verdiepingen tellende pand de audiovisuele apparatuur leveren; voor de inrichting koos Certe voor Interoffice. De samenwerking tussen d…