0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Levering interieur hoofdkantoor wooncorporatie Nijestee Groningen

Levering interieur hoofdkantoor wooncorporatie Nijestee Groningen

Terug naar Projecten | Gepubliceerd op:

Aan het Damsterdiep in hartje Groningen bouwde wooncorporatie Nijestee een futuristisch nieuw hoofdkantoor. Onix Architecten in Groningen ontwierp een multifunctioneel gebouw dat de toegangspoort tot de binnenstad van Groningen symboliseert. De sfeer van gastvrijheid is de basis onder het interieurontwerp van Sax Architecten in Groningen. 

Het project

In het gloednieuwe hoofdkantoor Damsterpoort bracht wooncorporatie Nijestee al haar vestigingen, services en functies onder één dak. Het pand is geopend in 2013. In het gebouw, dat ’veel lucht en licht’ biedt, zijn naast het Nijestee-hoofdkantoor ook een ruime parkeergarage en diverse ruimtes voor commercieel verhuur te vinden.

Het werk van Interoffice

Interoffice leverde voor dit project vrijwel de totale inrichting. Zo richtten wij de ruimtes in met maatwerk in interieurbouw, onder meer flexibele werkplekken met ergonomische bureaustoelen cablemanagement – cable cubbies, monitorarmen en CPU-houders - balies, vergaderopstellingen, postkamerinrichting en loungemeubilair. Ter ondersteuning van het interieurontwerp en verbetering van de akoestische kwaliteit van de ruimtes leverden wij karpetten en passend vormgegeven akoestische wandelementen.

Over Nijestee

Met zo’n 13.000 huurwoningen en 22.000 huurders is Nijestee de grootste woningverhuurder van Groningen. Nijestee biedt woningen in alle wijken in de Stad, een passend en betaalbaar huis voor elk inkomen. Nijestee wil ‘vooruit naar de oorsprong’ door ervoor te zorgen dat bewoners het weer meer voor het zeggen krijgen op een manier die past in deze tijd.

Resultaat

Nijestee was na oplevering ronduit tevreden over de kwaliteit van ons werk en het resultaat. De directe bereikbaarheid van de juiste medewerker en de prettige persoonlijke contacten waren voor opdrachtgever een absolute meerwaarde bovenop de tijdige levering en montage, geheel volgens afspraak.

Bekijk ook

Iederz Groningen

Iederz Groningen

Overzicht, veiligheid en contact met de omgeving. Een interieur dat aansluit bij de gebruikers én ze meteen welkom laat voelen. Een nieuw interieur met een circulair karakter. Dat realiseerden wij voor sociaal ontwikkelbedrijf Iederz in Groningen.
 
Geslaagde totaaloplossing voor de inrichting van kantoorpand Certe

Geslaagde totaaloplossing voor de inrichting van kantoorpand Certe

Begin dit jaar verhuisde Certe Medische Diagnostiek en Advies haar ondersteunende diensten naar een nieuwe locatie in Groningen. dB audiovisueel mocht voor het vier verdiepingen tellende pand de audiovisuele apparatuur leveren; voor de inrichting koos Certe voor Interoffice. De samenwerking tussen d…