0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Interieurbouw en losse inrichting hoofdkantoor Rabobank Stad en Midden-Groningen

Interieurbouw en losse inrichting hoofdkantoor Rabobank Stad en Midden-Groningen

Terug naar Projecten | Gepubliceerd op:

Bij modernisering van het hoofdkantoor van Rabobank Stad en Midden-Groningen verzorgde Interoffice interieurbouw en losse inrichting. Het betrof de interieurbouw op de begane grond van het kantoorgebouw aan de Griffeweg in Groningen en losse inrichting van alle verdiepingen. 

Opdracht van de Rabobank 

Na vijftien jaar was het kantoor van Rabobank Stad en Midden-Groningen toe aan een grondige verbouwing en renovatie. Dit gebeurde in twee fases, eerst de begane grond en daarna de verdiepingen. Voor de begane grond maakte Sax architecten in Groningen een plan en het ontwerp van alle verdiepingen kwam uit de koker van SKETS architectuurstudio in Groningen . 

Waarom koos de klant voor Interoffice? 

Vooral vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van een bestek dat was ontwikkeld door de architecten maakten wij een prijs. Binnen de speelruimte die het bestek ons liet, dachten wij met de opdrachtgever mee bij het vinden van de meest aantrekkelijke oplossingen, zowel qua kwaliteit als prijs. Interoffice was al jarenlang leverancier en Rabobank Stad en Midden-Groningen kende ons als een betrouwbare partij.

De samenwerking

De samenwerking verliep uitstekend. Het project is inmiddels enige tijd achter de rug en Interoffice is nog steeds een belangrijke leverancier van deze klant. De verstandhouding was en is zeer goed.  

Klanttevredenheid

De klant was erg tevreden, vooral vanwege de betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken. Zo leverden en installeerden wij met weinig oponthoud en weinig nawerk. Wij leverden alle afgesproken goederen en artikelen volgens afspraak op de gewenste tijd en plaats. Er vonden niet of nauwelijks naleveringen plaats.

Bekijk ook

Iederz Groningen

Iederz Groningen

Overzicht, veiligheid en contact met de omgeving. Een interieur dat aansluit bij de gebruikers én ze meteen welkom laat voelen. Een nieuw interieur met een circulair karakter. Dat realiseerden wij voor sociaal ontwikkelbedrijf Iederz in Groningen.
 
Geslaagde totaaloplossing voor de inrichting van kantoorpand Certe

Geslaagde totaaloplossing voor de inrichting van kantoorpand Certe

Begin dit jaar verhuisde Certe Medische Diagnostiek en Advies haar ondersteunende diensten naar een nieuwe locatie in Groningen. dB audiovisueel mocht voor het vier verdiepingen tellende pand de audiovisuele apparatuur leveren; voor de inrichting koos Certe voor Interoffice. De samenwerking tussen d…