0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Focus op ruimtegebruik en ontzorgen als totaalinrichter voor publieke sector

Met kennis van werkplekorganisatie, huisvestingsbehoefte en ergonomie ontzorgen wij de publieke sector bij elk inrichtingsvraagstuk. Met focus op optimalisatie van effectief ruimtegebruik voor activiteitgerelateerd werken leveren wij totaaloplossingen in projectinrichting van elke werkruimte voor de publieke sector.

Werkplekinrichting

Voor overheden en semioverheden zijn wij totaalleverancier voor werkplekinrichting. Voor rijksdiensten, provincies, gemeenten, waterschappen en semioverheden zoals coa’s, welzijnswerk, energiebedrijven en openbaarvervoerbedrijven ontwikkelen wij complete projectinrichtingen van vloer tot plafond, voor inspirerende werkomgevingen. Alle middelen die wij inzetten zijn ondergeschikt aan het werkproces.

Activiteitgerelateerd werken

Medewerkers komen los van hun bureau dankzij mobiele apparaten en werken in de cloud. Mensen werken overal samen en delen hun kennis: de succesformule voor nieuwe, flexibele manieren van werken met maximale effectiviteit en productiviteit. Op basis van analyse van de organisatie, werkwijze, cultuur, het programma van eisen, inventarisatie en werkplekonderzoek optimaliseren wij ruimtes voor activiteit gerelateerd werken:

  • kantoren
  • vaste werkplekken
  • flexwerkplekken
  • thuiswerkplekken
  • ambulante werkplekken
  • satellietkantoren
  • raadszalen
  • vergaderzalen
  • concentratie van vergaderruimte

Bezettingsgraadonderzoek

Bespaar door reductie van overcapaciteit aan vierkante meters kantoorruimte. Grondig bezettingsgraadonderzoek is een stevige basis voor optimalisatie van effectief ruimtegebruik. Denk hierbij aan multidisciplinair ruimtegebruik: meerdere activiteiten op dezelfde vierkante meters. Daarnaast is de verhouding residenten–nomaden van grote invloed op de benodigde hoeveelheid vaste, flexibele en ambulante werkplekken.

Huisvestingsvisie

De huisvestingsvisie of het meerjarenplan gebouwenbeheer is voor ons altijd leidend bij het ontwikkelen van een inrichtingsplan voor een organisatie. Onze schat aan kennis en ervaring op het vlak van werkplekorganisatie, huisvestingsbehoefte en ergonomie helpen wij de organisatie bij het halen van de gestelde doelen en doelstellingen. Wij  ontwikkelen concepten, adviseren bij herinrichten van de organisatie en voeren projectmanagement bij de uitvoering.

Neem contact met ons op

Totaal inrichting publieke sector
Inrichting kantoren
Totaalinrichting publieke sector
Overheid projectinrichting
Kantoor werkplekken inrichting
Projectinrichting overheid
Vergaderzalen inrichting
Raadszalen projectinrichting
Vergaderzalen projectinrichting