0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Een gezonde bedrijfsorganisatie, essentieel voor de waardeketen

Een gezonde bedrijfsorganisatie is een essentieel onderdeel van de harmonieuze drie-eenheid people, planet, profit. Deze richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) is een essentieel onderdeel van onze waardeketen, die zich uitstrekt van toeleveranciers tot opdrachtgevers.

Financieel gezond

Interoffice is een financieel gezonde organisatie. Al sinds 1981 opereert ons familiebedrijf vanuit de filosofie dat continuïteit belangrijker is dan rendement. Wij focussen op een gedegen en gezonde bedrijfshuishouding op de lange termijn, zonder daarbij de korte termijn uit het oog te verliezen. Een gezonde bedrijfshuishouding is in onze optiek een pijler onder onze langdurige relaties met klanten en leveranciers.

Interwinngroep

Interoffice is onderdeel van de Interwinngroep. Interwinn is in Europa actief als toonaangevende specialist in interieurbouw, kantoor- en totaalinrichting, technische installatie, cleanroom techniek, kantoorartikelen en document solutions voor bedrijven en organisaties.

De Interwinngroep is een familiebedrijf met meer dan honderd medewerkers. De  hoofdvestiging is te vinden in Winschoten en nevenvestigingen in Zwolle en Huddersfield (UK).

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn betrokken, ondernemende en gepassioneerde professionals. Door open en integer te zijn, bouwen zij aan wederzijds vertrouwen en respect. De medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en wij koesteren onze waardevolle mensen dan ook met succes: onze medewerkers zijn gemiddeld al zeer vele jaren bij ons in dienst.

Circulaire economie

Wij zetten ons in voor bevordering van de circulaire economie: hergebruik van producten en waardebehoud van grondstoffen. De kansen van circulaire economie zijn in onze optiek legio, zoals reductie van afval en grondstoffenverbruik en stimuleren van ketensamenwerking en innovaties.

Neem contact met ons op

Interoffice projecten
Interwinngroep
Projectinrichting bedrijfsorganisatie
Interoffice projectinrichting profit
Projectinrichting economie
Interoffice profit