0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

De mens centraal

Onze medewerkers werken graag bij ons. Dat is te zien aan de gemiddeld lange dienstverbanden. Wij zorgen graag goed voor de mensen die goed zijn voor onze organisatie. Werken en leren is mensenwerk, daarom staat bij ons de mens centraal. Wij streven ernaar al onze bedrijfsactiviteiten samen te laten gaan met verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van iedereen die betrokken is bij onze activiteiten. 

Social return 

Bedrijvigheid betekent verantwoordelijkheid voor mens en samenleving. Daarom besteden wij jaarlijks minimaal 5% van onze opbrengst aan social return. Dat doen wij in de vorm van onder meer opleiding & stage en inzet van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

MVO

Interoffice staat middenin de maatschappij. Vanuit het besef dat mensen zich goed voelen in een actieve maatschappij ondersteunen wij diverse lokale en regionale initiatieven. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) krijgt bij ons onder meer vorm door financiële ondersteuning van activiteiten en evenementen in Noordoost-Nederland, zoals amateursport en cultuur. Want happy people produce quality.

 

Neem contact met ons op

MVO Interoffice
De mens centraal Interoffice
Interoffice projectinrichting
Interoffice projecten
Interoffice people
Interoffice projectmanagement