0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Certificeringen

Interoffice beschikt over verschillende certificeringen die kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen van onze organisatie waarborgen.

ISO 9001:2015

Genormeerde eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie met oog voor vermindering van de belasting van het milieu en efficiënt omgaan met energie en grondstoffen.

 
ISO14001:2015

Certificering van ons milieumanagementsysteem, waarbij de focus ligt op beheersen en verbeteren van milieuprestaties in onze bedrijfsvoering: het voldoen aan wet- en regelgeving, beheersing van milieurisico's en streven naar permanente verbetering van de milieuprestaties.

 
FSC

Mondiaal houtkeurmerk voor verantwoord bosbeheer, onder auspiciën van de Forest Stewardship Council, een wereldwijde, onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. 

 

PEFC

Mondiaal keurmerk dat garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerd bos. Het Programme for Endorsement of Forest Certification Schemes (PEFC) heeft als doel duurzaam beheer van alle bossen ter wereld.

 

 

Duurzaamheid van onze bedrijfsvoering

Wij maken werk van duurzaamheid. Vermindering van de belasting van het milieu en efficiënt omgaan met energie en grondstoffen en de krijgen bij ons handen en voeten in diverse normeringen. Dit garandeert beheersing, efficiency, monitoring en bijsturing van continue afvalreductie en verbetering van duurzaamheid in onze bedrijfsvoering en logistieke processen. 

Ons milieuplan is dynamisch en borgt concrete doelen en verbeteracties binnen onze organisatie. Wij volgen milieuontwikkelingen op de voet en passen ons assortiment, onze bedrijfsvoering en ons beleid hierop continu aan.

Neem contact met ons op

Kantoorinrichting Interoffice
Maatschappelijk verantwoord ondernemen Interoffice
Interoffice certificeringen
Gecertificeerd projectinrichting
Projectinrichting certificeringen
Inrichting kantoren Interoffice
Duurzaam Interoffice Projectinrichting
Interoffice projectinrichtingen
Kantoorinrichting meubelen