0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Functionele en inspirerende kantoorruimte en werkplekken

Elke werkomgeving moet functioneel zijn. De inrichting ondersteunt de processen en versterkt organisatiecultuur en identiteit. Alle middelen staan in dienst van het dagelijks werk. Een aangename en plezierige werksfeer stimuleren kracht en groei van elke organisatie. Want Happy people produce quality.

Inspirerende werkomgeving

Maak het beste los in je mensen met een inspirerende werkomgeving. Stimuleer creativiteit en productiviteit met een doordachte office lifestyle. Wij analyseren de bedrijfscultuur, vertalen deze naar een inrichting die het beste in mensen naar boven brengt en zorgen voor alle benodigde middelen.

Innovatieve kantoor- en werkplekconcepten

Middelen staan in dienst van het proces. Een innovatief kantoor- en werkplekconcept optimaliseert het resultaat van elke organisatie en onderneming. Maximale samenwerking met minimale verstoring dankzij functionele ruimtes voor teamgerelateerd en activiteitgerelateerd werken:

  • ontmoeten
  • samenwerken
  • overleggen
  • verwerken
  • afzonderen

Optimaal ruimtegebruik 

Reduceer kosten en de CO2 uitstoot met optimalisatie van ruimtegebruik. Zo werk je effectief en productief op minimale vierkante meters.

Neem contact met ons op

Projectinrichting kantoor
Projectinrichting kantoren
Kantoorinrichting
Kantoren projectinrichting
Projectinrichting bedrijven
Kantoor projectinrichting

Verbouw hoofdkantoor Rabobank Zuid en Oost Groningen, Interoffice leverde losse inrichting en interieurbouw

Na een interne reorganisatie ontstond Rabobank Zuid en Oost Groningen.  Het kantoor van de Rabobank in Stadskanaal werd aangewezen als hoofdkantoor van de nieuwe regio. Bij een nieuwe organisatie hoorde een nieuwe uitstraling en dus werd het bankgebouw in Stadskanaal ingrijpend verbouwd,…

Levering interieur hoofdkantoor wooncorporatie Nijestee Groningen

Aan het Damsterdiep in hartje Groningen bouwde wooncorporatie Nijestee een futuristisch nieuw hoofdkantoor. Onix Architecten in Groningen ontwierp een multifunctioneel gebouw dat de toegangspoort tot de binnenstad van Groningen symboliseert. De sfeer van gastvrijheid is de basis onder het…

Levering interieur nieuwbouw werkvoorzieningsschap Alescon Assen

Voor nieuwbouw van het pand van werkvoorzieningsschap Alescon aan de W.A. Scholtenstraat 22  in Assen leverde Interoffice het interieur, naar een ontwerp van Anke Boelens…