0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Turnkey-oplossingen: van casco tot oplevering

U overhandigt ons de sleutel van uw pand, casco of met bestaande inrichting en wij zorgen ervoor dat het binnen de afgesproken planning geheel opnieuw wordt ingericht.

Turnkey-oplossing

Kiest u voor onze turnkey-oplossing, dan nemen wij de planning, ontwerpfase en het projectmanagement volledig voor onze rekening. Ook schakelen wij zo nodig deskundige en betrouwbare onderaannemers in. Zo realiseren wij met samenwerkende partners uw project van vloer tot plafond.

Fases van projectinrichting

Basis voor de turnkey-oplossing is een programma van eisen. Op basis van kennis van uw organisatie en een vooraf vastgestelde planning gaan wij nauwgezet aan de slag. De turnkey-oplossing behelst de volgende fases:

  1. idee
  2. vlekkenplan
  3. inrichtingsplan
  4. realisatie
  5. evaluatie 

Terugkoppeling 

Gedurende het traject krijgt u van ons regelmatig terugkoppeling over de stand van zaken. Ook zijn wij altijd bereikbaar als u geïnformeerd wilt worden over het inrichtingsproject en zaken die daarmee samenhangen.

Oplevering per ruimte

Wij leveren desgewenst op per ruimte, zodat uw bedrijf met minimale hinder kan blijven doordraaien. Daarbij zorgen wij ook voor interne verhuizingen van afdelingen en werkplekken, waarbij uw medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen blijven doen.

Neem contact met ons op

Projectinrichting turnkey oplossing
Projectinrichtingen turnkey
Turnkey oplossingen projectinrichting
Turnkey werkplekintichtingen
Turnkey oplossingen inrichting
Turnkey vergaderzalen