0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Wij ontzorgen u volledig met totaal projectmanagement

Is het  ontwerp van de projectinrichting klaar, dan is de volgende stap de uitvoering. Wij leveren alle benodigde materialen, meubels en artikelen. Daarbij nemen wij graag het volledig projectmanagement voor onze rekening. Daarbij zorgen wij ervoor dat alles zo wordt uitgevoerd als gepland. U hebt er geen omkijken naar.

Projectmanagement

Als projectmanager ontzorgen wij u volledig. Voor het hele project is er één eindverantwoordelijke, die zowel uw aanspreekpunt en contactpersoon is als de onderaannemers aanstuurt. Met alle benodigde knowhow nemen wij u de zorg uit handen, terwijl u zich kunt blijven focussen op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Daarbij houden wij u op de hoogte van de voortgang. Wij zijn bereikbaar en benaderbaar.

Realisatie

Van casco pand of oude inrichting tot volledig nieuw, modern ingerichte werkruimte: van vloerbedekking, wanden en plafondbekleding tot schilderijen, verlichting, raambekleding en decoraties. Plaatsen, installeren en monteren gebeurt exact volgens ontwerp. De uitvoering vindt plaats door ons of door onderaannemers, door uzelf of door ons met zorg geselecteerd.

Evaluatie

Na projectoplevering komen wij bij u langs om het concept in de praktijk te evalueren. Want hoe goed we het met elkaar ook hebben bedacht en uitgevoerd, de praktijk van alledag is altijd weerbarstig. Komen we bij de evaluatie tot de conclusie dat er verbeterpunten zijn, dan voeren wij een optimalisatie uit  en nemen dit zo nodig mee bij de inrichting van volgende vestigingen.

Neem contact met ons op

Projectmanagement realisatie
Projectinrichtingen
Project management Interoffice
Projectinrichting management
Projectmanagement evaluatie
Interoffice projectmanagement