0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Logistieke planning voor minimale druk op de organisatie

Voor elke projectinrichting stellen wij vooraf een gedegen logistieke planning op. Doelstelling is minimale druk op de organisatie tijdens dit traject. Wij zorgen ervoor dat alle leveringen en onderaannemers aanwezig zijn op het gewenste moment.

Interne verhuizingen

Wij coördineren interne verhuizingen aan de hand van een vooropgesteld plan van aanpak welke uitgebreid met u als klant is besproken.
Deze trajecten kunnen onderdeel zijn van een nieuw inrichtingstraject, maar ook voor normale interne verhuizingen kunnen wij u ontzorgen.

Logistiek en transport

Onze eigen logistieke processen richten wij zo efficiënt mogelijk in voor minimale milieubelasting. En dat eisen wij ook van onze leveranciers. Dat begint bij verpakking van goederen met het oog op minimaal volume en een zo optimaal mogelijke belading van transportauto’s. Wij plannen onze routes zo efficiënt mogelijk met  het routevolgsysteem in onze auto’s.

Wagenpark

Ons eigen wagenpark wordt regelmatig vervangen. Bij aanschaf van nieuwe transportmiddelen zijn brandstofverbruik en emissie zwaarwegende factoren.  

Neem contact met ons op

Interne verhuizing projectinrichting
Projectinrichting interne verhuizing
Logistieke planning projectinrichting
Interoffice projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting logistieke planning