0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Het ontwerp, vertaling van idee naar inrichting

Met het ontwerp vertalen wij samen met u en de architect het idee naar een concrete inrichting. Het is de creatie van een optimale mix van sfeer en functionaliteit voor elk project. 

Idee

Achter elk ontwerp zit een idee. Hierbij ontwikkelen wij samen met de opdrachtgever en architect een gedachte die wij baseren op onder meer de werkwijze, bedrijfscultuur, optimaal ruimtegebruik en logistieke logica van het dagelijks werk. Doel is dat alle medewerkers optimaal kunnen functioneren in de nieuw in te richten ruimte.

Zie enkele voorbeelden:

 

 

  

 

Vlekkenplan                        

De eerste stap van het ontwerp is het vlekkenplan. Op basis van onze analyse van de beschikbare ruimte  en bovengenoemd idee vullen wij de ruimte met ‘vlekken’. Dit betreft een indeling in groepen activiteiten, die wij zo indelen dat zij elkaar niet ‘bijten’. Dit vlekkenplan is de basis van het ontwerp, uiteraard bespreken wij dit uitvoerig met u.

Inrichtingsplan         

De volgende stap is een inrichtingsplan. Op basis van het vlekkenplan en de inrichtingsfilosofie maken wij een schets of 3d tekening die past bij de organisatie, werkwijze en logistieke logica. In het inrichtingsplan komen ook de materialisering, kleurvoorstellen, het verlichtingsplan en vloerenplan aan bod. Hieraan gekoppeld maken wij een calculatie met begroting, waarbij wij rekening houden met het programma van eisen en de beschikbare budgettering.

Neem contact met ons op

Ontwerp vergaderzalen
Ontwerp projectinrichting
Ontwerp kantoorinrichting
Ontwerp kantoorplekken
Ontwerp projectinrichting kantoren
Ontwerp congreszalen

Verbouw hoofdkantoor Rabobank Zuid en Oost Groningen, Interoffice leverde losse inrichting en interieurbouw

Na een interne reorganisatie ontstond Rabobank Zuid en Oost Groningen.  Het kantoor van de Rabobank in Stadskanaal werd aangewezen als hoofdkantoor van de nieuwe regio. Bij een nieuwe organisatie hoorde een nieuwe uitstraling en dus werd het bankgebouw in Stadskanaal ingrijpend verbouwd,…

Levering interieur hoofdkantoor wooncorporatie Nijestee Groningen

Aan het Damsterdiep in hartje Groningen bouwde wooncorporatie Nijestee een futuristisch nieuw hoofdkantoor. Onix Architecten in Groningen ontwierp een multifunctioneel gebouw dat de toegangspoort tot de binnenstad van Groningen symboliseert. De sfeer van gastvrijheid is de basis onder het…

Levering interieur nieuwbouw werkvoorzieningsschap Alescon Assen

Voor nieuwbouw van het pand van werkvoorzieningsschap Alescon aan de W.A. Scholtenstraat 22  in Assen leverde Interoffice het interieur, naar een ontwerp van Anke Boelens…