0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Financial of operational lease van uw projectinrichting

Een complete inrichting kan een stevige investering zijn. Dat gaat ten koste van de liquiditeit van de organisatie. Wilt u uw liquide middelen gebruiken voor de dagelijkse bedrijfsvoering? Kies dan voor financiële zekerheid met leasing van uw inrichting, voor een vaste, lage prijs per maand.

Lease bevordert liquiditeit

Voor een vaste, lage prijs per maand is uw pand ingericht en aangekleed zonder dat dit ten koste gaat van de liquiditeit van de organisatie. Dat geeft financiële flexibiliteit. Met leasing van Interoffice kiest u voor voordelig leasen en financiële zekerheid.

Operational lease

Operational lease van kantoor- en bedrijfsinrichting is in opmars. Voor een vaste lage prijs per maand huurt uw organisatie de inrichting van ons. Wij blijven de hele leasetermijn volledig eigenaar van de artikelen en nemen deze na afloop van de leaseperiode weer terug.

Niet op uw balans

 Bij operational lease wordt de inrichting niet geactiveerd op de balans. Het ontbreken van effect op de balansverhoudingen is vooral gunstig voor de solvabiliteit. Dit kan bijvoorbeeld voordelig zijn als uw organisatie rapportageverplichtingen heeft naar een buitenlands moederbedrijf.

Financial lease

Financial lease is een zakelijke lening voor uw project- of werkplekinrichting. Eigendom van de inrichting die u leaset, wordt opgesplitst bij financial lease. De financierende partij blijft juridisch eigenaar en gedurende de looptijd bent u economisch eigenaar. Na afloop van de leasetermijn bent u volledig eigenaar van de geleasede inrichting.

Wel op uw balans 

De inrichting staat bij financial lease wel op uw balans, zodat u profiteert u van de aftrekpost afschrijving. Ook profiteert u van de geldende fiscale voordelen, bijvoorbeeld aftrekposten zoals rente, aflossing en investeringsaftrek. U kunt ervoor kiezen om aan het begin van de leasetermijn een aanbetaling te doen, zodat u profiteert van lagere maandlasten.

Wij bieden gunstige leasevoorwaarden en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw organisatie.

Neem contact met ons op

bedrijfs meubilair lease
Kantoorinrichting lease
bedrijfsinrichting lease
Kantoor meubilair lease
projectinrichting lease
Werkplekinrichting lease
Projectinrichting meubilair lease
Financial lease kantoor meubelen
Kantoor  projectinrichting lease