0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Lease & hergebruik

Lease uw kantoormeubilair of kies voor ons hergebruik concept. In beide gevallen nemen wij na gebruik uw volledige inrichting terug voor reconditioneren of hergebruik van grondstoffen. Uw meubilair krijgt een tweede leven met volledige recycling.

Second life

Onze lease en hergebruik oplossingen zijn groene, duurzame concepten voor eindeloos hergebruik in het kader van circulaire economie. Het meubilair krijgt een second life, hetzij na reconditionering, hetzij door volledige demontage tot zuivere grondstoffen van 100% kwaliteit voor identiek hergebruik. Niet herbruikbare delen worden gerecycled.

Lease en huur

Lease uw kantoorinrichting en betaal voor gebruik in plaats van bezit. U gebruikt uw kantoormeubilair gedurende de vooraf afgesproken periode, waarna wij de meubels terugnemen en ze een nieuwe bestemming krijgen. Bovendien heeft u altijd kantoormeubilair dat voldoet aan de nieuwste wensen en eisen op het gebied van ergonomie, design en duurzaamheid. 

Voordelen van kantoormeubels huren

  • u doet geen eenmalige investering, die ten koste gaat van uw liquide middelen
  • met ons leaseconcept heeft u altijd nieuw, modern kantoormeubilair
  • u betaalt een vaste prijs per werkplek per maand, overzichtelijk en duidelijk
  • u houdt het kantoormeubilair buiten uw balans
  • eenvoudig uit te breiden met nieuwe werkplekken in dezelfde stijl
  • desgewenst totaalpakket inclusief onderhoud, u hebt er geen omkijken naar 

Hergebruik

Bij ons hergebruikt concept koopt u het meubilair, waarbij wij met u een contractuele terugnameverplichting aangaan. Wij nemen uw oude meubels terug en geven ze een second life, maximaal hergebruik met een zeer hoge mate van cradle to cradle. Dankzij de modulaire opbouw zijn de meubels eenvoudig te demonteren. Hergebruik betreft ook hergebruik van meubilair wat uit ons lease programma terug gekomen is. 

Hergebruik met certificaat

Certificering van uw  (gebruikte) kantoormeubilair is mogelijk. Daarmee draagt dit aantoonbaar bij aan reductie van uw carbon footprint. Dankzij hergebruik reduceert u de uitstoot van CO2, de afvalstroom en het gebruik van grondstoffen. U draagt zo uw steentje bij aan de circulaire economie.

Neem contact met ons op