0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Ergonomie: een veilige, gezonde en aangename werkomgeving

Richt uw werkomgeving in met een uitgekiende mix van optimale ergonomie, functionaliteit en duurzaamheid. Een veilige, gezonde en aangename werkomgeving voorkomt gezondheidsklachten van medewerkers en zorgt voor minder ziekteverzuim.

Ergonomie en werkplekken

Alle werkplekken richten wij in met perfect instelbaar kantoormeubilair. Ook adviseren wij medewerkers bij perfecte ergonomische  instelling van hun persoonlijke werkplek, met voorlichting over de uitgebreide instelmogelijkheden die onze stoelen en bureaus bieden. Speciaal voor flexwerkplekken bieden wij meubilair dat met minimale aanpassingen aan instellingen maximaal resultaat biedt.

Arbeidsomstandighedenwet

Werkplezier bevordert de productiviteit van mensen. Natuurlijk wilt u als werkgever het beste voor uw medewerkers, zodat zij optimaal kunnen functioneren. Bovendien is het bieden van ergonomische werkplekken uw verplichting volgens de Arbeidsomstandighedenwet.

Arbowet

Wij realiseren al onze projecten met kennis, vakmanschap en meubilair dat voldoet aan de NEN normen van ergonomie. Wij inventariseren de werkomgeving, adviseren over ergonomische oplossingen en leveren arbo-getoetste werkplekken. Onze adviseurs hebben de benodigde kennis inzake Arbo in huis om te adviseren over werkplekken die voldoen aan de Arbowet.

Normeringen voor de  ergonomische werkplek en bureaustoelen als NPR worden ter discussie gesteld en zijn in ontwikkeling. NEN, NPR en VHP. Wij adviseren u graag over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van arbo-gerelateerde eisen en normeringen .

Ergonomie en design

Ergonomie en design gaan bij ons hand in hand. Want niet alleen arbo-verantwoorde en ergonomische werkplekken bevorderen het welzijn van medewerkers, ook een aangename werkomgeving levert een onmisbare bijdrage aan het welbehagen, de productiviteit en gezondheid van uw mensen. Vitaliteit, veiligheid en functionaliteit met een warme uitstraling bieden optimaal werkplezier.

Heeft u klachten aan rug, nek of schouders? Maak een afspraak voor een ergonomisch advies in de 'zitkamer' in onze showroom.  Vraag vrijblijvend een proefplaatsing aan of laat u op locatie adviseren over uw werkplek.

Neem contact met ons op

Ergonomische werkplek
Ergonomische werkplek inrichting
Ergonomische werkplekken inrichting
Werkplekken inrichting ergonomisch
Werkplekken inrichting
Arbowet werkplekinrichting