0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Storingsvrije akoestiek voor productieve en gezonde medewerkers

Storingsvrije akoestiek bevordert productiviteit, rendement, welbevinden en zelfs de gezondheid van medewerkers. Daarom denken wij met u mee als specialist in kantoorakoestiek. Na gedegen advisering ontwerpen wij een werkomgeving met een juiste balans in open en gesloten ruimtes met minimale storingsfactoren. Samen vinden wij de beste akoestische oplossingen.

Open kantoortuinen

Binnen open kantoortuinen is werkbare akoestiek van groot belang. Afleiding door pratende en bellende collega’s en andere storende omgevingsgeluiden zorgt voor stress en minder productiviteit van medewerkers. Wij stellen een advies en inrichting op maat samen uit een breed scala aan mogelijke oplossingen, met uiteenlopende privacyniveaus:

  • geen verstorende ruimtes naast elkaar
  • raamstoffering
  • akoestische plafondornamenten
  • akoestische wandbekleding
  • scheidingswanden
  • systeemwanden
  • plafonds
  • vloerbedekking

Concentratieruimtes

Medewerkers hebben soms de behoefte om zich terug te trekken. Om in een storingsvrije concentratieruimte ongestoord te kunnen werken. Een ruimte zonder storingsfactoren, impulsen en prikkels door geluiden en bewegingen bevordert de productiviteit en verbetert het rendement.

Gestoord door geluid

Medewerkers die bij hun werk gestoord worden door omgevingsluid, presteren aanzienlijk minder. Concentratieverlies kan leiden tot aanzienlijke vermindering van productiviteit en rendement. Slechte akoestiek heeft zelfs een negatieve invloed op de gezondheid van medewerkers. Onderzoek wijst uit dat dit kan leiden tot hart- en vaatziekten, hogere bloeddruk, stress en slaapstoornissen. Aandacht voor akoestiek op de werkvloer is daarom onlosmakelijk verbonden met maatschappelijk verantwoord ondernemen: zorg goed voor uw mensen, dan zorgen zij goed voor u.

Neem contact met ons op

Werkbare akoestiek werkplekken
Akoestische kantoorinrichting
Gezonde kantoorinrichting
Storingsvrije kantoorruimte
Concentratieruimte projectinrichting