0597 423 712

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Innovatieve kantoorconcepten

Activiteit gerelateerd werken is Het Nieuwe Werken 2.0. Dankzij mobiele devices en de cloud komen medewerkers los van hun bureau. Overal samenwerken en alom kennis delen is de succesformule voor nieuwe, flexibele manieren van werken die resulteren in kostenbesparing en productiviteitsverbetering.

Vaste en flexibele werkplekken

Wie doet wat, wanneer, waarmee en hoe? Op basis van analyse van de organisatie, programma van eisen, inventarisatie en werkplekonderzoek optimaliseren wij ruimtes voor activiteit gerelateerd werken. We ontwikkelen concepten, adviseren bij herinrichten organisatie en voeren projectmanagement bij de uitvoering. De werkvloer wordt ingericht met vaste en flexibele werkplekken, ingedeeld naar gebruik en activiteiten.

Alle middelen in dienst van het proces

Inrichting, techniek en technologie: alle middelen staan in dienst van het proces. In hospitalityruimtes ontvangt u uw gasten en verblijven uw medewerkers en relaties in ontspannen en aangename entourage. Voor samenwerken en overleggen worden respectievelijk projectruimtes en vergader- en spreekruimtes ingericht. Voor het verwerken van data en gegevens zijn er computerwerkplekken en wil een medewerker zich terugtrekken om ongestoord te kunnen focussen, dan zijn daarvoor concentratiewerkplekken beschikbaar.

Samenwerken, kennis delen en productiviteit verbeteren

Activiteit gerelateerd werken stimuleert samenwerking. Haal de beste mensen naar uw organisatie met een inspirerende, aangename werkomgeving en haal het beste uit uw mensen door optimale randvoorwaarden te creëren voor samenwerking. Want dankzij onder meer kennisdeling, kostenbesparing en toename van productiviteit is één plus één minstens drie.

Wij adviseren en ondersteunen

De beste activiteit gerelateerde werkomgeving sluit naadloos aan op uw organisatiecultuur, werkwijze en bedrijfsvoering. Wij ondersteunen en adviseren u graag bij het maken van deze vertaalslag.

Neem contact met ons op

vaste werkplekken inrichting
nieuwe werken kantoorinrichting
Innovatieve kantoorconcepten
Innovatieve vergaderzalen
Innovatieve kantoorinrichting